- «God of War IV» og nytt «Syphon Filter» avsløres snart

Begge spillene kommer til PS3 i år, hevder spillmagasin.

23. januar 2012 11:34

(PressFire.no): Det britiske spillmagasinet Play påstår at Sony nå ruger på to store annonseringer:

Både «God of War IV» og et nytt tilskudd i «Syphon Filter»-serien blir annonsert i neste måned, påstår magasinet (via Sillegamer).

Og begge disse spillene blir selvsagt PlayStation 3-eksklusive.

Gjensyn med Gabe Logan

Det er Sonys London Studio som står bak «Syphon Filter 4», skriver Play. Dette studioet – Sonys største i Europa – har tidligere stått bak «EyeToy», «SingStar», «EyePet» og PlayStation Home.

Nå skal de altså gjenopplive den listige spionen Gabe Logan.

I fjor sommer, like før E3-spillmessen i Los Angeles, snublet blant annet Giant Bomb-forumbrukere over en slags kunngjøring av «Syphon Filter 4». En sak ble visstnok ved en feiltagelse publisert på den offisielle PlayStation-bloggen, men ble fjernet like etter.

Der ble sto det blant annet at «Syphon Filter 4» vil «revolusjonere» snikespillsjangeren, og at det blir benyttet en helt ny spillmotor. Planlagt lansering er fjerde kvartal 2012, het det den gang.

«God of War IV» med co-op?

Det er ikke lenge siden det ble sladret litt om et nytt «God of War»-spill, heller. På nyåret skrev magasinet PSM3 at «God of War IV» også vil bli lansert i løpet av 2012, og at det venter en ny samarbeidsdel for to spillere.

Dette rimer med Santa Monica-spillstudioets interesse for å ansette en onlineprogrammerer.

Både «God of War IV» og «Syphon Filter 4» vil bli formelt annonsert av Sony i løpet av februar, skriver Play.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3