Går «God of War» online?

Rekrutterer flerspillereksperter.

29. mars 2011 10:20

Sonys Santa Monica-studio er i ferd med å ruste opp til et mystisk, hittil uannonsert prosjekt, og søker etter en onlineprogrammerer. Det avslører denne jobbutlysningen på Gamasutra.

Dette gjør at flere nå spekulerer i at «God of War»-serien kan bli påbygd med en flerspillerkomponent av et slag. Hvis det i det hele tatt kommer et nytt spill i denne serien, da, etter fjorårets «God of War III»? «God of War» et av de siste store spillene som ikke inneholder verken en co-op eller flerspillermuligheter online. 

Det foreløpig siste «God of War»-spillet, var «Ghost of Sparta» – PSP-spillet som ble utviklet av Ready at Dawn og kom i salg i november i fjor. Like før lanseringen av «God of War III» fortalte Steve Caterson, som jobber hos Santa Monica, at de måtte skrape en del av spillet før lansering.

- Vi kuttet en planlagt epilog-aktig del på slutten, men som vi bare aldri fikk gjort ferdig. Det var nok det vanskeligste kuttet vi gjorde, sa Caterson til Gametrailers, men utelukker med et lurt smil at det kan bli aktuelt ved en «senere anledning».

Caterson hinter også om at merkevaren God of War kanskje får noe litt nyskapende neste gang.

- Jeg er gira på å prøve noe nytt og bruke det vi har lært og hva vi har erfart til å prøve noe nytt i merkevaren, sa han i et videointervju med Gametrailers.

Sony velger, ikke uventet, å forbli taus når de ble spurt hva denne nye onlineinteressen hos deres Santa Monica-studio betyr, skriver GameSpot.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3