«Ghost Recon: Future Soldier» og «Driver: San Francisco» utsatt

Trenger et ekstra lag med Turtle Wax.

16. november 2010 11:02

Ubisoft har nå kunngjort at de velger å utsette «Ghost Recon: Future Soldier» og «Driver: San Francisco». Det kommer frem av den franske spillgigantens rapport av halvårsresultatet sitt.

Ifølge Ubisoft-sjef Yves Guillemot trenger «Driver: San Francisco» mer polering for å kunne konkurrere.

- Vi vil bruke tiden til å lage et fantastisk spill, og etter å ha vurdert konkurransesituasjonen er det viktig å polere spillet slik at det kan bli et godt racingspill og hjelpe oss å etablere Ubisoft i racingsjangeren, sa Ubisoft-sjefen.

Dette er andre gangen det nye «Driver»-spillet blir utsatt. Spillet ble annonsert før årets E3-spillmesse i Los Angeles og skulle opprinnelig bli sluppet november i år, men ble allerede i juli utsatt til fjerde kvartal, noe som betyr mellom januar og mars 2011.

Slik blir det ikke, for det nye lanseringsvinduet er av det diffuse slaget: En gang mellom 2011 og 2012 skal spillet være i butikkene.

Også «Ghost Recon: Future Soldier» blir utsatt for andre gang. Opprinnelig ble det annonsert at spillet skulle være i butikkhyllene på senhøsten - og definitivt før julen 2010.

Det ble imidlertid allerede i mai annonsert at Ubisoft ikke ville konkurrere om julesalget i år, og utsatte spillet til 2011 noe som nå heller ikke skjer, da det får samme skjebne som «Driver: San Francisco» - altså tar man sikte på en utgivelse i perioden mellom 2011-2012.

Ubisoft oppgir ingen spesiell grunn til hvorfor «Ghost Recon: Future Soldier» blir utsatt.

Se E3-traileren til «Driver: San Francisco»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3