Fra «Batman» til «sniken» Sam Fisher

Tom Hardy klar for «Splinter Cell»-film.

16. november 2012 10:08

(PressFire.no): Det franske spillselskapet Ubisoft fortalte i forrige måned om sine planer der flere av deres største spillserier skal bli film.

«Assassin’s Creed» er først i køa, virker det som.

Allerede har Michael Fassbender («Prometheus», «Inglorious Basterds») omfavnet hovedrollen, og har vært med på å få fortgang i prosessen. New Regency skal være med, og samarbeider med Ubisoft om denne filmen.

Planen er å starte innspillingen neste sommer, skrev Variety.

Men nå er også arbeidet med å lage en film basert på «Splinter Cell» i gang, og har fått én stjerne ombord. Ryktene om dette verserte i sommer, men er nå bekreftet.

- Et av de største talentene

Tom Hardy, som sist var med i «The Dark Knight Rises» i rollen som Bane, er om bord. Hardy har også medvirket i «Inception» og «Tinker Tailor Soldier Spy».

Ubisoft sier de nå har funnet riktig mann til å portrettere Sam Fisher, hovedpersonen i snike-spillserien.

- Hardy er akkurat nå et av de største talentene i filmbransjen, og har en fenomenal evne til å tolke komplekse og varierte roller med sitt brede skuespiller-register, uttaler Ubisofts Jean-Julien Baronnet om avtalen de har inngått med Hardy.

- Hans engasjement i «Tom Clancy’s Splinter Cell»-filmen er spennende nyheter for både film- og spillfans, sier Baronnet.

Nytt spill til våren

Eric Warren Singer («The International») skal skrive manuset til filmen, skriver Variety.

Variety skriver videre at Ubisoft for tiden leter etter et studio som er villige til å satse på prosjektet. Både Warner Bros. og Paramount er aktuelle.

«Splinter Cell»-spillene har solgt over 23 millioner eksemplarer siden starten i 2002.

Det neste, «Splinter Cell: Blacklist», lanseres etter planen neste vår. Spillet ble for første gang vist under sommerens E3-spillmesse i Los Angeles.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3