Får vi snart servert nyheter om «Saints Row V»?

Volition lover avsløringer.

28. august 2014 14:07

(PressFire.no): I forbindelse med Penny Arcade Expo (PAX) i Seattle denne uka, har Volition lovt at de skal vise sitt neste prosjekt.

Det skjer fredag formiddag, amerikansk tid.

I god PAX-ånd har de først invitert fans til en times lang quiz og før de avrunder med «eksklusivt gameplay, artwork og detaljer rundt det neste prosjektet fra Volition.»

Hvordan toppe fireren?

At denne quizen er ledet av skuespillerinnen Natalie Lander, som ga stemmen til Kinzie Kensington i «Saints Row: The Third» og «Saints Row IV», er kanskje ikke helt tilfeldig? 

Firerer kom ut i fjor, og galskapen var på mange måter fullkommen. Her dyttes romvesener, superkrefter og laservåpenangrep mot Det hvite hus inn i sandkassa.

«Her dras sagaen om gategjengen Third Street Saints til sin logiske konklusjon, mens spillserien dras i helt nye retninger», skrev vår anmelder.

«Saints Row IV» føltes imidlertid tøyd til strikken av påfunn. Hvor kan egentlig veien gå videre etter dette?

Ruster opp

Er Volition en av mange som har tenkt å pusse opp et eksisterende spill til PlayStation 4 og Xbox One? Har de en helt ny spillserie på trappene, eller peker alt mot et helt nytt «Saints Row»?

Svaret får vi mot slutten av denne uka, når Volition har vært på PAX-podiet for å avsløre sitt nye.

Volition ble kjøpt opp av Deep Silver i det store THQ-konkurssalget i fjor for i overkant av 130 millioner kroner. «Saints Row IV» var det første fra serien utgitt av dette selskapet.

Spillstudioet har i sommer avslørt at de øker antallet ansatte med omtrent hundre personer – til 300, rapporte Games Industry

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3