Sugen på mer fra «Fallout 4»? Se Bethesdas E3-show

14. juni 2015 17:03

(PressFire.no): Natt til mandag starter Bethesda årets E3-spillmesse. Det er første gang selskapet skal holde en slik brief.

Du kan se Bethesdas E3-sending, direkte, her.

Fallout 4 er bekreftet til PS4, Xbox One
og pc. Men når lanseres det?
«»

Blir Fallout ferdig i år?

«Fallout 4» er allerede annonsert, med en første trailer. Denne helga sprakk også nyheten om «Dishonored 2».

Når to såpass store titler er avslørt i forkant av en pressekonferanse, kan vi jo spørre oss hva slags hemmeligheter som egentlig er spart?

Det er varslet en lengre titt på «Fallout 4» natt til mandag.

Kanskje også Bethesda vil bekrefte en dato? Flere nettbutikker har allerede forskuttert at denne etterlengta oppfølgeren blir ferdig i løpet av året. 

Husk, dette er bare startskuddet for mye moro når det gjelder spillnyheter. E3-pressekonferansene fortsetter både mandag og tirsdag, med blant annet Microsoft, EA, Ubisoft, Nintendo og Sony.

The Elder Scrolls Online.
The Elder Scrolls Online.
«» får vi

Hvor mye Elder Scrolls?

Det er ikke mange dagene siden «The Elder Scrolls Online» ble sluppet til Xbox One og PlayStation 4, et drøyt år etter den litt vaklende pc-debuten.

Det er stor sannsynlighet for at Bethesda vil bruke litt tid på å snakke om denne utgivelsen, kanskje også introdusere en ny dose påfyll til dette onlinerollespillet.

Det telles ned til Bethesda-showet i natt.
(Foto: @bethblog, Twitter).

De aller største optimistene sitter våken og håper på at det skal vises et spor av en oppfølger til suksessen «The Elder Scrolls V: Skyrim».

Er det litt for mye å regne med? Flere tipser at «Fallout» blir hovedfokuset nå fremover, men det hadde vist et offensivt Bethesda å i det minste legge igjen hint om et nytt «Elder Scrolls».

«Doom» blir det helt sikkert. Spillet ble først vist bak lukkede dører i fjor. Nå er det på tide å slippe en større dose med informasjon om denne oppfølgeren. Det har vært en lang og trøblete reise for dette spillet. 

PressFire skal ha egen direktesending med mandagens maraton av E3-pressekonferanser, med gjester, oppvarming og masse innhold mellom slagene. Det starter klokka 17.30 mandag, og varer helt til Sonys pressekonferanse er ferdig natt til tirsdag. Microsoft, EA, Ubisoft og Sony står på denne menyen

Her kan du se Bethesdas spillshow, direkte. Det begynner 03.30 med oppladning, og selve pressekonferansen starter klokka 04.00 natt til mandag.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3