Får PlayStation også et «omdømmebarometer», i likhet med Xbox One?

Hinter om nye funksjoner.

2. april 2014 18:26

(PressFire.no): Dette er ikke den første gangen i spillhistorien at en konsollutvikler avslører potensielle fremtidige funksjoner via et spørreskjema sendt til brukere av konsollen.

Dermed kan det tolkes et par ting ut fra et skjema sendt til PlayStation 4-eiere, som refererer direkte til mulige nye funksjoner som kan bli introdusert i tiden fremover.

Det er viktig å påpeke at ingenting av dette er offisielt eller bekreftet. Interessant er det likevel.

Stemme brukere opp og ned?

Spørreskjemaet nevner altså en rekke teoretiske nyheter.

Det mest oppsiktsvekkende er at Sony spør brukerne om de kunne vært interessert i et omdømmesystem som lar brukerne rangere hverandre basert på oppførsel.

Microsoft ruller for tiden ut et slikt system til Xbox One-brukere.

Videre nevnes det et avansert system for matchmaking i flerspillerspill, som vil gjøre det enklere å spille mot spillere på tilsvarende nivå.

Flere hyggelige forbedringer

Det nevnes i tillegg muligheten til å endre brukernavnet på PSN, og være usynlig mens man er pålogget. Varslinger for når venner logger seg på PlayStation 4 er også tydeligvis under vurdering.

Sony har bekreftet at en oppdatering er rett rundt hjørnet som vil legge til nye sosiale funksjoner, relatert til opptak og deling av video og skjermbilder. Det er det eneste offisielle fra denne kanten.

Microsoft har på sin side rullet ut flere omfattende fikser til Xbox One de siste månedene, og lover mange flere nye funksjoner snart, blant annet påloggingsvarslinger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3