Oppgjørets time i «Gears of War»

Det nye spillet skal hete «Judgment».

2. juni 2012 02:32

(PressFire.no): Noen få dager før E3-spillmessen lekket det et bilde fra det nye Game Informer-magasinet. På sin forside hadde bladet et mystisk bilde.

Det var likevel ingen tvil: det kommer et nytt «Gears of War».

Nå har Game Informer bestemt seg for å åpne krana litt, og lekke flere detaljer enn de gjorde for et drøyt døgn siden. Det nye spillet i serien skal hete «Gears of War: Judgment».

Vi har også fått noen nye bilder å meske oss med siden sist.

«Bulletstorm»-folka står bak

Det er vel ingen overraskelse at spillet kommer til Xbox 360, slik de andre spillene i serien har gjort. Og som vi spekulerte grovt i når Game Informer-forsiden først ble lagt ut, er det «Bulletstorm»-folka i People Can Fly som lager dette spillet.

Det ble bekreftet av Epic-sjef Mike Capps på Twitter.

Game Informer har et par forskjellige magasinforsider som til sammen danner et bilde av settingen: For på det ene coveret finner vi bilde av Damon Baird. Det andre har Augustus «Cole Train» Cole i begivenhetenes sentrum, to kjente figurer fra dette universet.

Hvor er egentlig Marcus Fenix?

Microsoft skal vise oss den første traileren og kommer med flere detaljer om spillet mandag klokken 18:30.

Kanskje de også har tenkt å fortelle oss hvor Marcus Fenix passer inn, hovedpersonen i «Gears»-serien? For han er foreløpig ikke noe sted å se – ikke på Game Informer-forsidene, i hvert fall.

Det er ventet at People Can Fly lager et spill som leder opp til det første «Gears of War»-spillet, altså en prequel. Det har gått rykter om dette før, blant annet formidlet av CVG, fra det offisielle Xbox-magasinet i USA. 

- De fire medlemmene av Kilo Squar – Baird, Cole, Garron og Sofia – har blitt anklaget for forræderi fordi de ikke fulgte ordre, stjal utstyr og deres handlinger kan føre til at millioner av mennesker som de sverget på at de ville beskytte, blir drept, sier en anonym kilde til IGN om handlingen i spillet.

PS: De lærde strides om spillets tittel er «Judgment» eller «Judgement», men vi velger å stole på Game Informer som har den første saken om spillet. De kaller «Gears»-spillet «Judgment».

Her finner du alle E3-sakene fra PressFire. Og på denne siden holder du deg orientert rundt pressekonferansene som sparker i gang E3 2012 mandag ettermiddag.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3