Er du lei «Flappy Bird»-maset?

Ta ut aggresjonen i denne «GTA IV»-modifikasjonen.

2. mars 2014 14:41

(PressFire.no): Det lille mobilspillet «Flappy Bird», som klatret på mobil-listene etter jul, har aldri skapt så mye furoe som det gjorde da det ble tatt av markedet.

Med drøssevis av spillkloner som hungret etter å plukke opp der «Flappy» slapp, og til og med fysiske versjoner av spillet, har «Flappy Bird» på en merkelig måte levd videre.

Ettermælet har kanskje til og med blitt større enn hva spillet i seg selv var. Nå kommer modifikasjonen for alle som er piss lei av fuglen. 

Klonebonanza

For når «GTA»-moddere setter seg ned for å skape sin versjon av «Flappy», kan du være sikker på at det ikke blir barnevennlig.

Liberty City, storbyen man gjester i Rockstars «Grand Theft Auto IV», har aldri vært et veldig koselig sted for innbyggerne. Nå finnes det en ny trussel for stakkarene. Og den kommer flaksende.

Kreatørene, som går under navnene JulioNIB og quechus13, har skapt en modifikasjon der man kan fly over Liberty City - og må unngå hindre som kan stoppe din flyvende ferd. Du må ta fart for å komme videre, og akkumulere mest mulig poeng. Akkurat som i originalspillet, men naturligvis med en «GTA»-vri.

Video kan du se her.

Hodehopp og blodflaks

Men hvordan får du poeng, egentlig? Fly fra politiet? Nei, nok en gang er det fottrafikken i Liberty City som må til pers. For å få ny poengtopp må man nemlig hoppe avgårde på de stakkars intetanende borgernes hoder. 

Her gjelder det å sikte seg inn, for om du bommer vil din kjære Flappy-figur male asfalten rød.

Naturligvis har man også på seg en herlig, gul «Flappy Bird»-hjelm, uten at det tilsynelatende hjelper når man kommer dalende.

Modifikasjonen planlegges å ha tre vanskelighetsgrader. Det som gjør spillet vanskeligere er naturligvis om borgerne er klar over at du er der eller ikke.

På det vanskeligste nivået blir fotgjengerne utstyrt med rakettvåpen, som de naturligvis sikter etter deg. «Det blir totalt kaos», som skaperen selv skriver.

Modifikasjonen slippes til allmennheten denne helgen. 

Toppbilde: skjermdump fra Youtube.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3