Er du klar for en kavalkade av bæsjehumor og jødevitser?

«South Park»-rollespillet har fått dato.

26. september 2013 10:30

(PressFire.no): «South Park: The Stick of Truth» legger ikke akkurat fingrene mellom. Sist vi så spillet, var det en eneste lang, sylfrekk kavalkade av fising, bæsjing og jødevitser.

Samarbeidet mellom serieskaperne og det respekterte rollespillstudioet Obsidian Entertainment er i det hele tatt utypisk, og litt senere i år kan man selv sette hjørnetennene i det.

Actionrollespillet utgis til Windows, PlayStation 3 og Xbox 360 den 12. desember, skriver The Escapist

Tunge utsettelser

Prestisjesamarbeidet skulle egentlig utgis allerede sist advent, men konkursen til utgiver THQ og den påfølgende turbulensen hoppet på bremsen for prosjektet.

Når det først kommer om cirka to og en halv måned, skal «The Stick of Truth» være et turbasert, «Paper Mario»-aktig actionrollespill med uortodokst perspektiv.

Kompisgjengen fra tv-serien skal nemlig slåss sin vei gjennom den lokale grunnskolen med våpen som brennende bæsj, brannslukningsapparater og stinkende dildoer i jakt på en viss sannhetskjepp.

I rollen som the new kid smir man i stor grad sin egen skjebne, og velger blant annet mellom ulike figurklasser. En av dem er «The Jew» - jøden. 

Erfaren utvikler

Obsidian Entertainment har en lang historie med å tolke andres universer, og stod blant annet bak både «Fallout: New Vegas»  og «Star Wars: Knights of the Old Republic 2».

For tiden jobber de derimot med et helt nytt univers, gjennom folkefinansierte «Project Eternity» - en hyllest til nittitallets isometriske rollespill.

Deres samarbeid med Matt Stone og Tray Parker tegner likevel til å bli et av deres største noensinne, og kom på forespørsel fra «South Park»-skaperne selv – som er ivrige spillere.

- Vi innbilte oss faktisk at vi kunne flette spillet inn i sesongen, men det høres ut «som en bitch», fortalte Trey Parker til spillsiden Polygon i sommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3