Er du en av dem som gleder seg til «Fallout 4»?

Bethesda kan ikke love nytt spill med det første.

19. februar 2014 14:59

(PressFire.no): Det er godt over to år siden det bestselgende rollespillet «Skyrim» ble lansert, og snart et år siden utviklerne i Bethesda bekreftet at de var ferdige med storspillet og alle oppdateringene, og gikk videre til sitt neste store prosjekt.

Det har lenge vært antatt at det neste store fra den kanten er «Fallout 4». Mange forventet at spillet skulle avsløres på VGX-prisutdelingen før jul. Det ble til og med opprettet en temmelig troverdig viral kampanje for spillet, som senere viste seg å være falsk.

Og hele tiden har det vært helt stille fra utviklerne. Ingenting offisielt.

Nekter å dele info

Det britiske nettstedet Rock Paper Shotgun fikk imidlertid pratet med Bethesda-toppen Todd Howard, og spurte ham selvsagt om når vi kan vente oss informasjon om det nye prosjektet.

- Det kan bli en stund til, sier Howard.

Produsenten og spillregissøren forteller at de er blitt ganske vant til nysgjerrighet og spørsmål gjennom årene, og de er klar over at folk vil ha informasjon.

PC stadig viktigere

Howard sier også at han registrerer den økte populariteten til PC-plattformen, og påpeker at «Skyrim» solgte betydelig bedre på PC enn noen av deres tidligere spill.

Han setter også pris på den meget aktive modifiseringsscenen. De nye konsollene og deres mer PC-aktige arkitektur er også en styre, forteller Howard.

Inntil videre får vi altså bare smøre oss med tålmodighet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3