«Fallout 4»-siden var bare juks

- Det var det, folkens, skriver spøkefuglen.

7. desember 2013 13:53

(PressFire.no): I går skrev vi om hysteriet som har svirret rundt «Fallout»-serien i det siste, og alle ryktene og spekulasjonene som har vært rundt en mulig neste installasjon i serien.

I natt ble det klart at den mystiske siden thesurvivor2299.com, som har vært drivkraften bak hysteriet den siste måneden, også er falsk.

 

Kodeknekking

Det ladet opp til at siden skulle vise seg å være falsk, men ettersom den var såpass velgjort, ofte oppdatert og intrikat var det mange som likevel valgte å tro helt til siste slutt.

Siden har vært godt krydret med morsekoder, gjemte budskap og referanser til «Fallout-historier, noe som satte fansen i gang med å nøste opp ledetrådene for å finne ut mer om det de håpet var etterlengtede «Fallout 4».

Nå er juksesiden blitt oppdatert med «Fallout»-referansen «Ain`t That a Kick in the Head?», fra Dean Martins sang med samme navn - en sang som figurerer i «Fallout New Vegas».

- Jeg misunner de dødes frihet fra denne sorgen, skriver en melankolsk bruker på «Fallout»-forumet.

Forumet fikk forresten en ekstra takk fra spøkefuglen, for å ha fulgt opp alle ledetrådene.

Lot være å avkrefte

At eierne og utviklerne av denne lisensen, Bethesda, ikke gikk ut og direkte avkreftet ryktene, gjorde at fansen lenge holdt på håpet.

Men noen timer før siden ble oppdatert sendte utviklerne av «Fallout» ut følgende melding på Twitter:

- Public Service Announcement: Om dere ikke hører det igjennom offisielle kanaler som dette, regn med at alle rykter og spekulasjoner er falske.

På spørsmål om hvorfor det tok selskapet så lang tid før de avkreftet ryktene, svarte de:

- Vi unngår å svare på rykter og spekulasjoner, men ville svare nå som folk tar det så seriøst.

- Vi har tatt det seriøst i en måned nå, skrev en skuffet fan tilbake. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3