Er dette Nathan Drake?

«Firefly»-skuespilleren mener i hvert fall selv at han er perfekt til «Uncharted»-filmen.

14. oktober 2010 07:55

Nylig skrev vi om at avtalen som forhåpentligvis sikrer en filmatisering av det første Uncharted-spillet endelig er i boks. Filmselskapet kunngjorde - etter en periode med usikkerhet knyttet til prosjektet - at David O. Russell («Tre konger») skal regissere spillefilmen basert på eventyreren Nathan Drake.

Nå mangler bare hovedrolleinnehaveren.

Hvis likhet i fornavnet blir tatt med i den vurderingen, må nesten Nathan Fillion (bildet) være favoritt. Han ligner i tillegg ikke så rent lite på spillhelten og navnebroren.

Fillion har du sikkert sett før, enten i ymse filmer, TV-serien «Firefly» signert Joss Whedon, eller hans nye serie kalt «Castle». Nathan har nylig drevet propaganda på Twitter for å melde sin interesse for Uncharted-hovedrollen.

- Hvis det noensinne eksisterte en Twitter-kampanje, la dette være den, skrev han.

Han fulgte så opp med å linke til nyhetene om at Russell hadde undertegnet en avtale om å regissere Uncharted-filmen.

STERK HALO-BAKGRUNN

Nathan Fillion er ikke ukjent med spillmediet. På hans merittliste står blant annet stemmearbeid med «Halo 3», «Halo 3: ODST» og «Halo: Reach», i tillegg til at han bidro i 2005-spillet «Jade Empire».

David O. Russell starter arbeidet med Uncharted-filmen med en solid backing fra presidentene i filmstudioet Columbia Pictures. De uttalte nemlig dette da alle formalitetene var unnagjort og kontrakten hadde blitt signert:

- David er et storartet valg til å begynne arbeidet med denne filmen. Han er ekspert på å kombinere alle de klassiske elementene som er involvert i denne merkevaren: karakterutvikling, komedie og fantastiske actionsekvenser.

- Han har en briljant visjon for dette materialet og vi vet at han vil bringe sin originale, unike stemme til denne adapsjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3