«Uncharted»-filmen uten regissør

Det spøker for den planlagte kinopremieren i 2011.

4. august 2010 11:43

«Tre Konger»-regissør David O. Russell skal ha vært aktuell i regi-rollen for å bringe PlayStation 3-spillet «Uncharted: Drake's Fortune» til lerretet. Men nå melder LA Times at produsent Charles Roven («The Dark Knight») sitt forsøk på å få Russell om bord på prosjektet ikke har lyktes. Roven og Russel skal ikke ha klart å bli enige om betingelsene for filmen.

Sony Pictures hadde opprinnelig et håp om en kinopremiere sommeren 2011, noe som nå ser litt vel optimistisk ut. Filmstudioet og produsentene må nå i stedet lete etter en ny regissør. Ingen skuespillere har heller blitt knyttet til prosjektet.

Det har tidligere blitt annonsert at det er Thomas Dean Donnelly og Joshua Oppenheimer som jobber med manuset til filmen. Duoen stod også bak manuset til den Indiana Jones-aktige eventyrfilmen «Sahara» med Matthew McConaughey, Steve Zahn og Penélope Cruz i hovedrollene.

Med en småfrekk Nathan Drake i hovedrollen og arkeologiske skatter i fokus, har «Uncharted»-spillene mye til felles med Indiana Jones-filmene. Noe som også skal være grunnen til at en filmatisering har stått høyt i kurs hos Sony Pictures.

Ifølge LA Times jobber David O. Russell nå med å få filmet dramaet «Old St. Louis» med Vince Vaughn i hovedrollen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3