Er denne «Grand Theft Auto»-dama egentlig Lindsay Lohan?

Filmstjerna planlegger søksmål.

1. desember 2013 18:43

(PressFire.no): Ifølge kjendisnettstedet TMZ, har filmstjerna Lindsay Lohan (27) kalt inn sine advokater for å kreve «seriøse mengder penger» fra «Grand Theft Auto V»-utvikleren, Rockstar Games.

Hun har følelsen av å ha blitt lurt av det storselgende spillet som tok sju Guinness-rekorder på strak arm etter lanseringen i høst.

Spillet knuste også bestenoteringen når det gjelder mest inntjening det første døgnet i salg, for noe underholdningsprodukt. 

Eller er det Kate Upton?

Lohan mener åpenbart spillskaperne har latt seg inspirere til en figur i spillet, uten hennes tillatelse.

Det er ikke utpekt fra Lohan-hold hvilken spillfigur det er snakk om, men det spekuleres i at det dreier seg om det blonde bombenedslaget som har figurert stort i markedsføringskampanjen til spillet (toppbildet).

Den blonde, bikinikledde jenta er derimot også ryktet å være inspirert av modellen Kate Upton - da et bilde av henne fra bikinidelen av Sports Illustrated er snarlikt.

Det finnes imidlertid en dame med sjekken i hånda som beviser at hun har posert for Rockstar; en relativt ukjent modell ved navn Shelby Wellinder, som opplevde en økning i popularitet etter at «GTA»-fansen fant ut om henne.

På hennes Instagram kan man til og med se henne sette navnetrekket sitt på spillcovere til fans.

Hotellsex og paparazzi

Et annet bilde som har blitt hyppig brukt, er av ei blondine som blir arrestert - og Lohan har som kjent hatt mye bråk med lovens lange arm. Skuespilleren har i flere tilfeller blitt arrestert for å kjørt bil i ruset tilstand.

I tillegg poengterer TMZ at du i ett av oppdragene i «GTA V» får som jobb å fotografere ei dame som har sex på et hotell.

Dette hotellet skal visstnok være likt virkelighetens Chateau Marmont, der Lohan bodde under en periode mens hun jobbet på filmen «Liz & Dick».

I et annet oppdrag i spillet skal man eskortere stjerna hjem igjen, og unngå paparazziene på samme tid. 

(Foto, Lindsay Lohan: Stella Pictures).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3