«Limbo» kommer til PlayStation 3 og PC

Fjorårets kultspill fra Xbox LIVE.

29. juni 2011 16:06

Det danskutviklede «Limbo» kom til Xbox 360, via LIVE Marketplace, i fjor sommer, og sjarmerte oss i senk. Atmosfæren er unik, litt skummel og veldig mystisk. PressFires anmelder belønnet spillet med toppkarakter.

I fjor høst fortalte Dino Piatti at «Limbo» ikke ville bli utgitt til andre plattformer. Samarbeidet med Microsoft ga det lille danske spillstudioet en slags garanti for å få tilbake pengene de hadde investert, sa Piatti i et Joystiq-intervju.

Men nå er det spor av at spillet er på vei til PlayStation 3. GameSetWatch skriver at Koreanske spillsensurmyndigheter har vurdert spillet, og det til Sonys konsoll. Hvis dette stemmer følger «Limbo» i fotsporene til blant andre «Braid» og «Castle Crashers», som startet på Xbox 360 før spillene også kom til PS3.

OPPDATERT (1. juli): Det har nå blitt bekreftet: «Limbo» kommer til PC og PlayStation 3, ett års tid etter debuten på Xbox 360. Ingen dato er så langt nevnt, men slik info kommer snart, skriver Joystiq. Playdead sørger selv for portingen av spillet.

Basert på antallet på resultatlistene i «Limbo», har 750 000 Xbox 360-eiere spilt det som var fjorårets største Summer of Arcade-godbit på XBLA. I mai i år ble et trekløver med noen av de beste LIVE Arcade-titlene samlet på én disk. «Limbo» var selvsagt med her, sammen med «Trials HD» og «'Splosion Man».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3