Er «Battlefield S.W.A.T.» det neste i serien?

– Avsløringen er rett rundt hjørnet.

23. mai 2014 11:38

(PressFire.no): I kjølvannet av oppsigelser i «Need for Speed Rivals»-studioet, Ghost Games, dryppet det også litt informasjon om et nytt «Battlefield»-spill tidligere i år.

Kildene påsto at det er «Dead Space»-gjengen i Visceral Games som jobber med et nytt spill i «Battlefield»-serien. Denne gangen er det med et politi-tema, og spillet skal ha gått under kodenavnet «Havana», skrev Polygon.

Premiere på E3?

Nå hevder den notoriske lekkasjekilden Shinobi602 på Twitter at spillet har den foreløpige tittelen «Battlefield S.W.A.T.».

I tillegg følger han opp med at spillet formelt skal avdukes under E3-spillmessen, som starter 9. juni.

«»

Sysselsatt med Star Wars

Er Visceral Studios involvert i dette prosjektet, kan vi sannsynligvis forvente et visst fokus på et historiebasert spill, men å lansere et «Battlefield» uten en flerspillerdel i tillegg vil nok mange betrakte som merkelig.  

Visceral Studios er mest kjent for «Dead Space»-serien, men sto også bak «Dante’s Inferno» og det siste «Army of Two»-spillet.

Det er også kjent at Visceral Games skal lage et nytt spill lagt til «Star Wars»-universet. En av nøkkelpersonene bak «Uncharted»-serien, Amy Hennig, kunngjorde nylig at hun er ansatt på prosjektet.

NB! Hovedbildet i saken er fra «Battlefield 4».

PressFire er naturligvis tiltstede i Los Angeles under E3 for å rapportere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3