Endelig vet vi når «Diablo III» slippes løs på de nye konsollene

«Ultimate Evil Edition» er ute i høst.

12. mai 2014 15:58

(PressFire.no): Blizzard har lenge lovt at de snart vil lansere storspillet «Diablo III» til de nye konsollene, men ikke vært mer spesifikke enn det.

I dag kom bekreftelsen sammen med en konkret dato. «Diablo III: Ultimate Evil Edition» slippes 19. august.


Overfør figuren din

Spillet vil være utstyrt med «Reaper of Souls»-utvidelsen, og kommer ut til to generasjoner Xbox og PlayStation. Wii U får ikke.

Hovedspillet «Diablo III» ble også lansert til PlayStation 3 og Xbox 360 i fjor. Denne nye versjonen inneholder i tillegg til «Reaper of Souls» også muligheten til å overføre spillfiguren din til en annen plattform.

Til og med om dette spranget skjer fra PlayStation over til Xbox.

– Konsollversjonen av «Reaper of Souls» er designet for å utnytte alle særegenhetene til konsollplattformene. Alle fire konsollversjonene av «Ultimate Evil Edition» får støtte for fire spillere på samme skjerm, og online flerspiller, heter det i en pressemelding fra Blizzard.

Den nye Apprentice-modusen gjør at ferskinger, som spiller sammen med noen lengere opp i nivå, blir kraftigere. Blizzard har også integrert et eget system der det går an å dele gjenstander med andre via vennelistene på Xbox LIVE eller PlayStation Network.

Flørtet med Sony

Foreløpig er det usikkert om «Diablo III»-eiere, som kjøpte spillet i fjor, får en rabatt ved å handle «Ultimate Evil Edition». 

Opprinnelig ville bare Blizzard bekrefte PlayStation 4-versjonen av dette spillet. Det var med under Sonys pressekonferanser det siste året, og ble nærmest markedsført som en eksklusivitet. Først i mars i år ville Blizzard bekrefte at også Xbox One får.

Denne utvikleren har selv stått bak jobben med å porte spillet til konsollene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3