«Diablo III» er på vei til Xbox One

Actionrollespillet kommer tydeligvis ikke bare til PlayStation 4.

24. mars 2014 18:47

(PressFire.no): «Diablo III» ankom spillkonsoller i fjor høst med stil: Porten var hundre prosent utviklet av Blizzard selv, og derfor ble resultatet veldig polert, balansert og inkluderte alt hittil sluppet innhold.

Til tross for at Blizzard i utgangspunktet viste frem spillet på Sonys pressekonferanser, kom «Diablo III» både til PS3 og Xbox 360, med glimrende resultat på begge maskiner.

Når det gjelder den nye generasjonen av spillmaskiner, har det likevel bare vært PlayStation 4 som har vært offisielt omtalt.

I full sving

Poenget er at spillets sjefsprodusent fortalte ovenfor nettstedet Videogamer.com at begge versjonene utvikles parallelt, i likhet med versjonene til den forrige generasjonen.

Teamet føler at det er mest lønnsomt å gjøre utviklingsjobben til begge maskinene samtidig.

Når det er sagt, detaljene angående faktisk utgivelse virker til å være litt uavklart, og derfor kan ikke Blizzard fortelle nøyaktig når spillet ankommer Xbox One.

Rett rundt hjørnet?

Utgaven til PS4 og Xbox One er nok verdt å vente på, da den også vil inkludere tilleggspakken «Reaper of Souls».

PC- og Mac-spillere får som kjent tilgang til denne pakken i morgen, mens lanseringstidspunktet på konsoller er ikke kjent.

Blizzard sier imidlertid i det samme intervjuet at konsollteamet jobber tett sammen med resten av «Diablo»-utviklerne, og at lanseringen er dermed ikke så veldig langt unna.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3