- En opplevelse ulikt noe annet

«The Crew» vil ta bilspillene til et nytt nivå.

11. juni 2013 14:31

(PressFire.no): Garasjen på E3 er velfylt, for i år er det flere store bilspill som vises under spillmessa i Los Angeles.

«Forza Motorsport 5» er stoltheten hos Microsoft, og på trygg vei mot Xbox One i høst. «Need for Speed» er som alltid med når EA viser sin høstkolleksjon – i år er undertittelen «Rivals», og blir utviklet hos Göteborg-gjengen i Ghost.

Sony har på sin side både «Gran Turismo 6» (til PS3) og «Driveclub» (PS4).

Ubisoft klinte til med en ambisiøs premiere av «The Crew». Et spill der åpen verden-filosofien omfavnes – og skalaen overgår det meste.

NB! Se demonstrasjon av «The Crew» nederst i saken.

- Grenseløs frihet

Det er selvsagt på sin plass å spørre seg om Ubisoft kan klare å innfri etter å ha sett og hørt hva gjengen i Ivory Tower og Reflections jobber med.

Sammen har disse spillskaperne erfaring fra blant annet «Test Drive Unlimited», «V-Rally», «Need for Speed» og «Driver»-serien.

Vi ønsker å tilby en kjøreopplevelse som strekker seg langt utenfor de klassiske baneracingspillene, og virkelig kan fange den grenseløse følelsen av frihet ved å kjøre på tvers av USA, uttaler Julian Gerighty fra Ubisoft i en pressemelding.

På E3-pressekonferansen til Ubisoft mandag kveld, fikk vi en lang livedemonstrasjon av «The Crew».

- «The Crew» skal redefinere hva et kjørespill betyr for en ny generasjon. En opplevelse ulikt noe annet, er en annen strofe fra utviklerne.

Urbant og landlig

Hele USA stilles til disposisjon for din oppdagertrang – og vi ble forespeilet muligheten til å dra opp en åsside om du ser en slik mens du er på biltur. Eller hva med å ta en svipptur ned fra de bratte skråningene i Nevada for å prøve deg på et dragrace ved The Strip i Las Vegas?

De varierte omgivelsene i USA benyttes til å skape utfordringer i «The Crew» som skal pirre.

Vi fikk se eksempler på urban racing, landlig terrengkjøring – og flerspillerkonkurranser.

Fortsett på mobil

Fire spillere konkurrerte i demonstrasjonen på Ubisofts pressekonferanse. Disse startet i hver sin region i USA – men møtes til slutt for et felles mål.

«The Crew» minner mest av alt om «Driveclub» av konkurrentene som er på E3 i år, i det minste når det gjelder måten du kan samarbeide med andre på, danne et «crew» og bevare det sosiale aspektet selv når du ikke spiller.

«The Crew» er nemlig nok et spill i rekken som har ambisjoner om å knytte spillopplevelsene til en app på mobilen eller nettbrettet. Mens du er på farta kan du fortsette å interagere med spillverdenen eller dine bilspillvenner.

Spillet skal være ferdig tidlig neste år, og kommer til Xbox One, PlayStation 4 og pc. I denne videoen får du en demonstrasjon av «The Crew» fra en av spillregissørene, Julian Gerighty:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3