- Elsker hva Rockstar har gjort med «Max Payne 3»

Folka bak de to første «Max Payne»-spillene gir tommelen opp for oppfølger.

17. januar 2012 09:53

(PressFire.no): Finske Remedy solgte rettighetene til «Max Payne»-navnet for ti år siden. Da hadde de selv stått bak de to første spillene i serien.

Rockstars eiere, Take-Two, punget ut med $10 million. I tillegg fikk Remedy en slump aksjer i Take-Two.

Rockstar gir ut «Max Payne 3» snart. Kotaku fikk nylig sjansen til å spørre Oscari Häkkinen hva Remedy syns om resultatet, sånn fra offisielt hold?

Remedy ruster opp til nytt spill

- Briljant! Vi elsker hva de har gjort, og kunne ikke vært mer stolt over hvilken retning serien nå tar. Jeg mener, dette er folk som ikke lager bedritne spill! Det er som om Rockstar-logoen har blitt et slags kvalitetsstempel i seg selv, sier Häkkinen til Kotaku.

Remedy er selv verpesjuke med et nytt spill. Det nedlastbare «Alan Wake’s American Nightmare» slippes via Xbox LIVE Marketplace snart, som del av House Party-kampanjen som sparkes i gang med nettopp dette spillet den 15. februar.

PC-utgaven av «Alan Wake» - spillet som først ble lansert til Xbox 360 i 2010 – kommer dessuten ut om ikke lenge.

I tillegg holder Remedy på å ruste opp for et helt nytt spill. Nylig ble en stillingsutlysning lagt ut på hjemmesidene til spillmakerne, der finnene nå søker etter en programmerer som skal jobbe med en «helt nytt og grensesprengende» konsollspill.

«Alan Wake’s American Nightmare» lanseres til Xbox 360 via LIVE Marketplace den 15. februar. «Max Payne 3» slippes til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i mars. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3