Datoen for «Alan Wake’s American Nightmare» er klar

«I Am Alive» er også med i rekken av Xbox-godbiter som slippes på rekke og rad i vinter.

11. januar 2012 11:25

(PressFire.no): Som vi skrev om tidligere denne uken, er det snart duket for en ny Arcade-kampanje på Xbox 360.

Der dukker det opp noen etterlengtede godbiter, som blant annet et nytt «Alan Wake»-eventyr og Ubisofts overlevelseseventyr «I Am Alive».

Nå har Microsoft, gjennom bloggen til Major Nelson, spikret datoer og priser for de fire spillene som blir med i House Party-perioden.

Heftig overlevelsesmodus

«Alan Wake's American Nightmare» er ikke en direkte oppfølger til 2010-spillet som kom ut eksklusivt til Xbox 360 (og snart også dukker opp til pc).

Remedy har imidlertid fortalt at spillet blir en mer actionorientert opplevelse, og at «American Nightmare» får en heftig overlevelsesmodus kalt Fight till Dawn.

Datoen å merke seg er 22. februar, og det nye Remedy-spillet blir priset til 1200 Microsoft-poeng (99 kroner). EA-utgitte «Warp» åpner House Party 15. februar, med prislappen 800 Microsoft-poeng.

En sivilisasjon på bristepunktet

«I Am Alive» har siden annonseringen med en fascinerende E3-trailer i 2008 forsvunnet fra radaren flere ganger. Ubisoft har endret litt på historien siden da, og flyttet utviklingen mellom flere avdelinger og studioer.

Dette spillet dukker opp på XBLA 7. mars (1200 Microsoft-poeng).

Ubisoft Shanghai har hatt ansvaret med å gjøre ferdig overlevelsesspillet som i tillegg til Xbox 360 også kommer til PlayStation 3 (via PlayStation Store). Datoen for PS3-versjonen er enda ikke bekreftet. Spillet vil sannsynligvis være Xbox 360-eksklusivt for en liten periode.

Handlingen har blitt endret en smule siden den første annonseringen av spillet. Fra å skulle lete etter sin savnede kjære blant ruinene i Chicago i rollen som Adam Collins, heter det nå at du vender tilbake til Haventon ett år etter det som omtales som «the Event».

Bygninger har kollapset, giftig aske fyller gatene og sivilisasjonen er på bristepunktet. Ubisoft fristet i september med at utfordringene i spillet både vil stamme fra omgivelsene og ulike personer du møter på.

House Party-kampanjen på XBLA utspiller seg altså slik:


15. februar - «Warp» (800 MP).
22. februar - «Alan Wake's American Nightmare» (1200 MP).
29. februar - «Nexuiz» (800 MP).
7. mars - «I Am Alive» (1200 MP). 

Se en smakebit fra alle fire spillene i denne Xbox 360 House Party-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3