EA lager Wii U-spill likevel

- Men de mest spennende opplevelsene blir på PS4 og Xbox One.

23. mai 2013 15:53

(PressFire.no): Nylig skrev vi om uttalelsene til Electronic Arts-talsmannen Jeff Brown, som avslørte overfor Kotaku at spillgiganten ikke har noen spill i utvikling for Nintendos nye konsoll, Wii U.

Det kommer etter at EA i 2011 kunngjorde «et enestående samarbeid» med Nintendo og deres nye konsoll.

Samarbeidet resulterte i tre spill etter lansering, «Fifa 13», «Mass Effect 3» og «Need For Speed Most Wanted». Etter sistnevnte har konsollen vært fraværende på Electronic Arts kunngjøringer.

Nå kommer imidlertid kontrabeskjeden. Ifølge Electronic Arts økonomisjef, Blake Jorgensen, har de likevel spill i utvikling for Wii U.

Det var i anledning Stifel Nicolaus Internet, Media and Communications-konferansen at Jorgensen bekreftet dette.

- Vi utvikler titler for Nintendo-konsollen, men ikke i nærheten av så mange som vi lager til PlayStation eller Xbox, fortalte han ifølge Polygon.

Videre forteller han at han mener at kundene vil få «langt mer kraftfulle og spennende spillopplevelser med de nye boksene».

Denne uken kunngjorde Microsoft og Electronic Arts et tett samarbeid rundt fire sportstitler til deres nye konsoll, Xbox One.

Likevel påpeker Jorgensen at det til slutt er konsumentene som velger hvilke tjenester de foretrekker.

Foreløpig er det ukjent hvilke spill EA jobber med til Wii U, men spillmessen E3 starter om bare noen uker. Der kan vi få servert noen svar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3