- Du kan bli utestengt fra «Diablo III» for alltid

Nå har Blizzard fått nok av jukserne.

12. juni 2012 13:07

(PressFire.no): Blizzard, som står bak «Diablo III», har nå rykket ut for å advare folk som jukser i spillet. Den etterlengtede oppfølgeren ble lansert til pc og mac i forrige måned.

På sitt Battle.net-forum forteller spillskaperne at de ikke har tenkt å tillate at hackere og juksere ødelegger spillopplevelsen. 

Det kan få alvorlige konsekvenser for de som bryter brukervilkårene, og sanksjonene vil snart tre i kraft.

- Ser alvorlig på juks

- Blizzard har alltid sett alvorlig på en hver form for juksing, og det er ikke annerledes med «Diablo III».

Hvis en «Diablo III»-spiller blir oppdaget med juks, eller bruk av hacks, bots eller modifikasjoner i en eller annen form som er i strid med brukerforskriftene til spillet, kan denne spilleren bli utestengt fra spillet for alltid.

- Dette betyr at vedkommende ikke vil være i stand til å logge inn på Battle.net på permanent basis - eller spille «Diablo III» med hans eller hennes brukerkonto lenger, skriver utviklerne på forumet.

«»

Iverksetter straffen snart

Videre understrekes det at du ved å bruke onlineplattformen Battle.net allerede har godtatt vilkår som innebærer at du blant annet ikke kan tukler med spillklienten – eller bruker uautoriserte jukseverktøy til spill som «Diablo III».

Battle.net må også benyttes om du spiller andre populære Blizzard-spill, som «StarCraft II: Wings of Liberty» eller «World of Warcraft».

- Suspensjoner og utestengning av spillere som jukser eller bruker hacks vil tre i kraft i løpet av nær fremtid, skriver Blizzard.

Klargjør for auksjonshus med ekte penger

«Diablo III» krever pålogging til serverne selv om du spiller alene. I tiden etter lansering har Blizzard skjerpet fokuset på sikkerhet og vil nå få has på sikkerhetsbrudd og juksere.

Mange «Diablo III»-kontoer havnet på avveie i forrige måned, samtidig som verdier fra spillet manglet. Nå klargjør utviklerne for at ekte penger skal introduseres til spillets auksjonshus.

- Historisk sett har utgivelsen av et nytt spill, slik som en «World of Warcraft»-utvidelse, ført til en økning i antall rapporter om kontoinnbrudd. Det er akkurat hva vi ser med «Diablo III», sa Blizzard avvæpnende til Joystiq etter at rapportene om innbrudd dukket opp for noen uker siden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3