Blizzard: - Vi var ikke godt nok forberedt

Auksjonshuset utsettes.

18. mai 2012 10:44

(PressFire.no): Tidligere i uken ble det svært etterlengtede dataspillet «Diablo III» lansert, men fikk en røff start med store problemer på grunn av internettkrav for å spille.

I over et døgn slet mange tusen med å komme inn i spillet, og reaksjonene lot ikke vente på seg. Det offisielle forumet rant over med hissige rapporter, og våre lesere sendte oss frustrerte meldinger via e-post.

Utvikleren bak spillet, Blizzard Entertainment, innrømmer nå at de ikke var godt nok forberedt.

I en lang post på spillets offisielle forum, takker de spillerne for tålmodigheten:

- Som mange av dere er klar over, opplevde spillet tekniske problemer bare timer etter spillet lanserte. Spillerne fikk feilmeldinger og problemer med å logge inn.

- Tross våre aggressive prognoser, gikk vi ikke langt nok i forberedelsene til spillets lansering, skriver community manager, Micah «Bashiok» Whiple, i forumposten.

Videre skriver han at det også har vært problemer med at spillerne ikke får achievements som de skulle ha fått. De etterforsker nå årsaken og vil komme med en oppdatering «så fort som mulig».

Spillet er også utviklet med tanke på et auksjonshus, hvor det er mulig å selge og kjøpe utstyr for ekte penger. På grunn av de tekniske problemene, utsettes nå lanseringen av dette auksjonshuset.

- For at vi skal sikre at alt fungerer som det skal, har vi besluttet å flytte lanseringsdatoen for auksjonshuset med ekte penger til etter den estimerte datoen 22. mai, skriver han.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3