Du får mer å bryne deg på i «God of War»

Kjemp mot sju andre i «Ascension».

30. april 2012 15:28

(PressFire.no): I dag har Sony bekreftet at det blir en flerspillerdel i det neste «God of War». Her kan opptil åtte spillere måle krefter, og det fordelt på flere spillmoduser.

Dessuten har du mer å strekke deg mot enn bare å slå venner og ukjente over nettet (eller lokalt). 

I multiplayerkamper får du også muligheten til å låse opp nye våpen og flere rustninger for å krydre kampene.

«God of War: Ascension» ble annonsert for et par uker siden, og blir forgjengeren til trilogien som ble konkludert gjennom «God of War III» i 2010.

Ryktene om at teamet bak det neste «GoW» jobbet mot å inkludere flerspillermuligheter, har versert i lang tid.

- Multiplayer vil kombinere det brutale gameplayet og storskalakamper som «God of War» er kjent for, slik at vi skaper en konkurransepreget opplevelse som du ikke har sett før, uttaler spillets regissør Todd Papy til Eurogamer.

Om du er nysgjerrig på enspillerdelen blir denne «litt kortere» enn du er vant til fra denne serien – men til gjengjeld har Santa Monica-studioet til Sony pusset på og raffinert kampmekanikkene.

Stappet inn i «Ascension» finner du også nye minispill og nye puzzles.

Er du bekymret for at enspilleropplevelsen har måttet lide til fordel for fokuset på en flerspillerdel, kan kanskje ordene fra designer Jason McDonald være beroligende:

- Vi ønsket ikke å ofre enspiller til fordel for flerspiller, på samme måte ønsket vi ikke at sistnevnte skulle føles påklistret. Vi kjører definitivt på med begge deler, og det med full kraft, sier McDonald til Eurogamer.

I historiedelen av spillet, møter vi en ung Kratos som sannsynsligvis ikke er mindre sint enn vi er vant til å se ham. Han har nemlig blitt lurt, på morderisk vis, til å ta livet av sin kone og barn, og er selvsagt ute etter å hevne seg slik bare Kratos kan.

NB! Klokken 17:00 i dag, mandag 30. april, stiller utviklerne opp i en live-stream som du kan se på den offisielle PlayStation-bloggen. Spillregissør Todd Papy vil dukke opp, og du får også se nye glimt fra spillet i løpet av streamen, opplyser Sony til PressFire.

«God of War: Ascension» lanseres til PlayStation 3 en gang i 2013. Her er annonseringstraileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3