«Drømmefall»-reisen fortsetter snart

Episode to har nå fått dato.

19. februar 2015 16:11

(PressFire.no): Oppfølgeren til «Den Lengste Reisen» og «Drømmefall» fortsetter i mars. Det har Red Thread Games kunngjort i dag.

Datoen å merke seg om du ivrer etter å fortsette reisen fra «Bok 1: Reborn» er 10. mars.

Foreløpig har ikke Red Thread en ny video å dele fra andreepisoden. Denne blir først klar nærmere slippet av «Bok 2», heter det i pressemeldingen sendt ut i dag.

«Reborn» ble sluppet som den første av totalt fem deler i oktober i fjor. Cirka fem måneder senere kommer altså fortsettelsen.

Historien med Kian Alvane og Zoë Castillo startet i et rikt og stemningsfullt univers.

Vår anmelder følte imidlertid at førsteakten sluttet brått – og «før man egentlig har kommet ordentlig i gang».

«Drømmefall Kapitler» lener seg tungt på konsekvensene av valg du gjør. Kian og Zoë legger ut på en reise for å forsøke å avdekke en konspirasjon som truer. Tre ulike univers, eller spillverdener, kan besøkes i løpet av de fem delene. Og i «Bok 2» frister Red Thread med et besøk til en ny by, kalt Marcuria.

Neste del av «Kapitler» lanseres til Windows, Mac og Linux 10. mars. Senere får også PlayStation 4, som den eneste av konsollene hittil annonsert som plattform av Red Thread. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3