PS4 blir eneste konsoll som får «Drømmefall kapitler»

– Vi blir det første norske spillet på PlayStation 4.

15. august 2014 11:59

(PressFire.no): For dem som fulgte ekstra godt med under Sonys pressekonferanse under spillmesssa Gamescom i Köln på tirsdag, var det mulig å få et glimt at det kommende norske storspillet «Drømmefall kapitler».

Det dukket opp en liten sekvens av spillet i en kavalkade av indie-spill som er på vei til konsollen.

Kun PS4

Og nå bekrefter norske Red Thread Games via at PlayStation 4 blir den eneste konsollen som får spillet.

De påpeker likevel at spillet først kommer til Windows, Mac og Linux, men at det etter det kommer en versjon til Sonys spillkonsoll.

Til NRK fortalte Ragnar Tørnquist tidligere i uka at «Drømmefall kapitler» også blir det første norske spillet på plattformen, og vil derfor ifølge Tørnquist komme både «Teslagrad», «Shiftlings» og «Among the sleep» i forkjøpet.

Liker Sonys tilnærming

Tørnquist har tidligere berømt Sony for sin holdning til uavhengige utviklere på PlayStation 4, hvor det er mulig å gi ut sine egne spill uten en utgiver.

«Drømmefall kapitler» er fortsettelsen på «Den lengste reisen» og oppfølgeren «Drømmefall» og vil bestå av flere deler.

Den første delen skal etter planen slippes til Windows, Mac og Linux i november. En endelig dato er imidlertid ikke offentliggjort.

OPPDATERING: I ettertid har Red Thread Games avslørt at det er snakk om en tidsbestemt eksklusivitet. Andre konsoller kan få det senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3