Dobbel dose «Trials»-galskap til påskeferien

«Frontier» varmer opp uka før «Fusion».

25. mars 2014 12:29

(PressFire.no): Den tohjulede lillebroren i «Trials»-familien er snart ferdig.

«Trials Fusion» kommer til App Store 10. april er det nå klart, mens Android-brukere må vente litt lenger.

Free to play

Spillet får et annet utseende enn de øvrige «Trials»-spillene. Her får vi en umiskjennelig smak av Western blandet med en dæsj postapokalypse.

Det følger også trenden og blir et «free to play»-spill.

Antii Ilvessuo fra RedLynx lovte imidlertid PressFire i fjor høst at dette ikke står i fare for å være «pay to win», men heller er myntet på dem som vil få fortgang i sakene. Alle banene, sykler, og oppgraderinger skal være mulig å få tak i gjennom å bare spille «Fusion», forsikret han oss.

Nå også med triksing

Det er ikke bare mobilspillere som får øve seg på balansen og kontroll på gassen denne våren. En liten uke etter «Frontier»-slippet, kommer storebror «Trials Fusion» ut.

Dette er oppfølgeren til «Trials HD» og «Trials Evolution», begge store salgssuksesser på Xbox 360.

Noe av det nye i «Fusion» er at du nå kan utføre triks mens du er i svevet. Høyre stikke kontrollerer føreren, mens venstre brukes til å holde kontrollen på tohjulingen. Noen av modiene er tilrettelagt for triksingen – der du potensielt kan få ekstrapoeng.

Se trailer fra «Fusion» her.

Utviklerne i finske RedLynx har også fristet med at det kommer seks utvidelsespakker til spillet.

Samtidig med at datoen er spikret har utgiver Ubisoft sluppet denne traileren fra «Frontier».

«Trials Frontier» slippes til iOS 10. april. «Trials Fusion» lanseres til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og pc den 16. April.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3