«DmC: Devil May Cry» blir ikke ferdig før neste år

Føyer seg inn i en stadig lengre rekke av 2013-utgivelser.

22. mai 2012 09:41

(PressFire.no): Endelig har Capcom spikret en dato for det nye «Devil May Cry». I midten av januar 2013 slippes det Ninja Theory-utviklede spillet. En pc-versjon er også under utvikling, men kommer først «senere i løpet av året».

«DmC: Devil May Cry» er en dristig restart, eller reboot om du vil, av den demoniske actionserien. For første gang er utviklingen i hendene til en vestlig utvikler.

Britiske Ninja Theory har tidligere stått bak «Heavenly Sword» og «Enslaved», men har de siste par årene jobbet med det femte «Devil May Cry»-spillet.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at spillet ble annonsert under Tokyo Game Show i 2010.

I januar i år fortalte Tameem Antoniades fra spillstudioet at de mottok drapstrusler fra (over)ivrige fans. Bakgrunnen for det var at hovedpersonen Dante har fått et litt for vestlig preg til det neste spillet.

De tre første «Devil May Cry»-spillene ble nylig relansert i HD-grafikk og utgitt til PlayStation 3 og Xbox 360.

Hadde du regnet med å kunne spille dette før jul, er det bare å innse at den sjansen ryker. Det samme er tilfelle godbiter som «BioShock Infinite», «South Park»-rollespillet og «Tomb Raider», som nylig ble utsatt til neste år.

Capcom har satt noen friske salgsmål for «DmC». I forbindelse med sitt regnskap, som ble presentert, kom det fram at de forventer å selge 2 millioner eksemplarer av spillet.

Det vil være mulig å se mer fra spillet i løpet av E3-spillmessen som går av stabelen i Los Angeles i begynnelsen av juni, skriver VG247.

«DmC: Devil May Cry» slippes til PlayStation 3 og Xbox 360 den 15. januar. Pc-versjonen kommer først senere i 2013, opplyser utgiveren Capcom. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3