Annonserer nytt «Devil May Cry»

Utvikles av «Enslaved»- og «Heavenly Sword»-studioet.

15. september 2010 14:47

Det har lenge gått rykter om at det britiske studioet Ninja Theory, som stod bak lanseringstittlen «Heavenly Sword» til PlayStation 3 og nært forestående «Enslaved», jobber med et nytt «Devil May Cry»-spill.

Og i forbindelse med spillmessen Tokyo Gameshow i Japan bruker Capcom nå anledningen til offisielt å annonsere et nytt spill i «Devil May Cry»-serien.  De bekrefter også i en pressemelding at spillet er i utvikling hos Ninja Theory. Spillet får navnet «DmC».

Ifølge pressemeldingen er det den rappkjeftede helten Dante som vil ha hovedrollen og stilfull action er i sentrum. I det forrige spillet var det ikke Dante som hadde hovedrollen, selv om han dukket opp midtveis i spillet.

Capcom skriver at spillet blir mørkere og mer brutalt, og at Dante fremdeles blir utstyrt med både pistoler og sverd. Men enda flere våpen og nye krefter vil krydre spillet, fristes det med. Utgiveren forteller videre at den kreative biten blir håndtert av Tameem Antoniades hos Ninja Theory, men  «Devil May Cry»-veteran Hedeaki Itsuno vil holde et øye med utviklingen.

Det forrige spillet i serien, «Devil May Cry 4», kom til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 i 2008.

«DmC» skal være i utvikling til både PlayStation 3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3