«Diablo III» får 100 nye erfaringsnivåer

Se alt det andre innholdet i den massive oppdateringen.

21. august 2012 11:04

(PressFire.no): Blizzard har vært helt åpne om at «Diablo III» har hatt åpenbare mangler, og annonserte en slagplan allerede i utgivelsesmåneden.

Den massive 1.0.4-oppdateringen kommer i morgen, og kommer slepende med et vogntog av forandringer for det kritikerroste actionrollespillet.

Blant de største av dem finner vi Paragon Levels - 100 nye figurnivåer som skal gjøre kverningen av det samme innholdet til en litt mindre kjedelig opplevelse, ifølge spillbloggen.

Den nye progresjon er bare tilgjengelig for spillere som allerede har nådd erfaringsnivå 60. Hvert nivå øker sjansen for å finne gull og magiske gjenstander, og gir spillerne en liten forbedring av alle egenskaper. 

- Tanken er at om du stadig bytter utstyr for å maksimere sjansen for å finne magiske gjenstander, kan du fortsette med det. Men om du stiger i Paragon-nivå så trenger du ikke det lenger, lyder lanseringsnotatet. 

Stort og smått

Blant de andre bedringene finner vi en justering av legendariske gjenstander, som opplever betydelige hopp i skade. De har også fått spesialegenskaper som er unike til dem, for eksempel evnen til å trekke fiender til seg eller mane frem skatteskrømt.

Inferno-vanskelighetsgraden har også gjennomgått en balanseringsjobb. Elitefiender går for eksempel ikke amok etter et lite tidsrom som tidligere, slik at du kan ta kampene i eget tempo.

Spesialfiendene skal i det hele tatt bli litt enklere å denge, og den omstridte «invulnerable minions»-egenskapen deres er fjernet. Som en motreaksjon får vanlige fiender mer helse. Men de skal også etterlate seg fire ganger så mange magiske gjenstander som før.

Alle klassene er vurdert

Blizzard har også gått de fem figurklassene individuelt i sømmene, og skrudd på det de mener er feilslåtte planer for hvordan de oppleves og veies opp mot hverandre.

Barbaren, heksedoktoren, magikeren, demonjegeren og munken har alle fått sine egne oppdateringsnotater, som viser akkurat hvordan deres fremtid skal se lysere ut. 

Den etterlengtede oppdateringen ser dermed ut til å være et direkte svar til noen av spillernes hyppigste innvendinger mot actionrollespillet.

Utviklerne har likevel ikke gitt noen endelig slippdato for den annonserte spiller mot spiller-delen, som egentlig skulle være med fra starten av.

Om du har lyst til å prøvespille det eksisterende spillet før den nye oppdateringen så kan det gjøres med en gratis startversjon av «Diablo III».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3