- Det største, mest sinnssyke «Saints Row»

I det nye spillet får du også kjenne superkrefter på kroppen.

15. mars 2013 14:43

(PressFire.no): Deep Silver og deres eiere i Koch Media kjøpte studioet Volition i det store THQ-konkurssalget, og dermed også det de hadde planlagt for «Saints Row»-fremtiden.

I dag ble «Saints Row IV» offisielt annonsert.

Spillet kommer ut allerede 23. august, og denne gang har hovedpersonene gått noen trinn videre opp i karrierestigen. De besitter nemlig presidentvervet i USA.

NB! Se den første traileren fra spillet nederst i saken.

- Mer galskap

Lederen av Saints-gjengen får en del hodebry i jobben som president og sjef for «den frie verden».

Deep Silver forskutterer i pressemeldingen at galskapen fra «Saints Row: The Third» på ingen måte tones ned. En katastrofal invasjon fra verdensrommet havner på dagsordenen.

Romvesener bortfører Saints-folka til en bisarr versjon av byen vi kjenner godt, Steelport.

Denne handlingen er allerede kjent, ettersom idéene til et nytt spill opprinnelig stammet fra planene om å lage dette som en utvidelse til «Saints Row: The Third».

En utenomjordisk krigsherre kalt Zinyak vil ta over de fine damene – og resten av verden. Det var rammen for utvidelsen som var døpt «Enter the Dominatrix», opprinnelig planlagt lansert i september 2012.

- Da jeg så på «Enter the Dominatrix»-utvidelsen som var i produksjon hos Volition, ble jeg helt blåst bort av ideene deres, og av ønsket om å utvide spilluniverset, har Jason Rubin uttalt ifølge Edge.

Rubin var THQs spillsjef helt til selskapet gikk konkurs tidligere i år.

- Jeg spurte teamet hva de kunne få til med mer tid, mer ressurser og en bredere satsning på prosjektet. Vi var alle enige i at vi ville spille dette, sa han i fjor sommer.

- Den utvidelsen ble kansellert og elementer fra den ble tatt inn i «Saints Row 4», uttaler nå en representant fra Deep Silver til Joystiq.

- Det vil komme ut en director’s cut av «Enter the Dominatrix», tilgjengelig som en nedlastbar utvidelse, etter at «Saints Row 4» er lansert.

Sleng fiendene gjennom lufta

Deep Silver frister med at vi får et arsenal av våpen og teknologi som disse utenomjordiske har rustet seg med.

Superkrefter nevnes også i pressemeldingen.

På samme måte som i «Crackdown», også det et åpen verden-spill, får du i takt med økte (super-)krefter muligheten til å hoppe over bygninger eller løpe fra selv de raskeste bilene, eventuelt sende fienden gjennom lufta.

- Dette er det største, mest sinnssyke spillet i «Saints Row»-historien til nå, frister utgiveren.

Det ser ikke ut som om spillet kommer ut til de nye konsollene fra Sony og Microsoft. Lanseringsdatoen er allerede klar: «Saints Row IV» slippes 23. august, og kommer til «dagens konsoller pluss pc», skriver Deep Silver.

NB! Alle bildene i denne saken er hentet fra traileren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3