Det neste «Burnout» krasjer i konsollen din snart

Dato og pris er spikret.

1. september 2011 10:35

Allerede i april ble «Burnout CRASH!» avslørt, da australske sensurmyndigheter hadde spillet inn til vurdering. Først i juli ble spillet formelt annonsert, og det ble klart at spillet er fokusert rundt Crash-modusen som du kanskje kjenner fra tidligere «Burnout»-spill.

Nå har EA bestemt dato og pris. «Burnout CRASH!» kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 den 20. september, via de digitale spillbutikkene PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace. Prisen blir 800 Microsoft-poeng for sistnevnte, altså omtrent 65 kroner, heter det i en pressemelding.

Inspirasjonen kommer fra flipperspill, konkurranseprogrammer på TV og 80-tallsmusikk, står det videre. En salig blanding, altså.

Perspektivet er flyttet litt på, og spenningen kan følges fra et fugleperspektiv. «CRASH!» skal dessuten innholde UFOer og monsterhummer, om du ikke syns dette virket eksotisk nok til nå.

Da spillet ble annonsert i sommer, fortalte man også om en egen modus for Xbox 360-versjonen som støtter Kinect. Her kan 2 til 14 spillere konkurrere på samme TV i en partymodus. Men hovedvekten er altså på å forårsake mest mulig trafikalt kaos. Desto mer du klarer å ødelegge, eksplodere og kræsje, jo bedre er det for poengscoren din.

Autolog, som Criterion introduserte til fjorårets «Need for Speed: Hot Pursuit», er med også i «Burnout CRASH!». Dette gjør at du ikke bare kan holde deg oppdatert hvordan du ligger an i poengfangsten sammenlignet med vennene dine, du kan også sende utfordringer direkte til konsollvennene dine.

Savner du en fullverdig oppfølger til «Burnout Paradise» fra 2008? Det kan være gode nyheter på vei. Mye tyder nemlig på at Criterion har flere baller i lufta for tiden.

«Burnout CRASH!» lanseres til Xbox 360 og PlayStation 3 den 20. september, og koster omtrent 65 kroner.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3