Er du klar for mer «Burnout»?

«Burnout Crash» kan ha blitt avslørt i den australske sensuren.

4. april 2011 11:29

Et mystisk spill kalt «Burnout Crash» har vært inne til vurdering hos de australske sensurmyndighetene, som har fastslått at dette spillet fortjener aldersmerkingen PG (Parental Guidence). Det vil i så fall ikke være første gang at et forestående, uannonsert spill blir avslørt på denne måten.

Hvem som utvikler dette spillet, holdes skjult på hjemmesiden til Australian Classification Board, men det oppgis at hjemlandet til dette spillstudioet er England – og at Electronic Arts er utgiver. Det gjør at spekulasjonene definitivt peker i retning Criterion, som har stått bak de tidligere utgivelsene i «Burnout»-serien. Criterion lanserte i fjor høst «Need for Speed: Hot Pursuit».

Studiosjef Alex Ward twitret for et par uker siden av selskapet forberedte seg på å presentere sitt neste prosjekt. «Burnout Paradise» (2008) er det foreløpig siste i denne serien, et spill som kom ut til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Spillnettsiden Gamerbytes har snoket rundt på LinkedIn og har funnet en CV fra en av utviklerne som antyder neste «Burnout» bare kommer til PlayStation 3 og Xbox 360. Gamerbytes spekulerer i om dette kan dreie seg om et nedlastbart spill til PSN og XBLA.

Da vi besøkte Criterion før lanseringen av «Need for Speed: Hot Pursuit»  i fjor høst, tok vi en frekk en - og spurte Matt Webster om hva slags planer de hadde for det neste «Burnout» . I stedet for å gi oss en «ingen kommentar», røpet han at det eksisterte planer for serien.

Hva kommer dere til å gjøre med det neste «Burnout-spillet?

- Gud vet…

Gjøre det litt enklere for dere selv, kanskje?

- Å nei, nei. Vi gjør aldri det. Vi er alltid klare for en utfordring. Vi har i alle fall ingen manko på idéer til hva vi har lyst til å gjøre. Vi får alltid spørsmål om hva det neste «Burnout» blir nå som vi gjør intervjuer i forbindelse med «Need for Speed». Da vi gjorde intervjuer før slippene av «Burnout 3» og «Burnout Revenge», spurte folk oss; «når skal dere lage et Need for Speed?», fortalte Matt Webster til PressFire.

Kanskje får vi den offisielle annonseringen av «Burnout Crash» på sommerens E3-spillmesse i Los Angeles? Trailer fra «Burnout Paradise», som ble lansert for tre år siden:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3