Derfor kommer «The Last of Us» i en nyversjon

– En stor andel av PS4-eierne har ikke spilt det.

8. juli 2014 11:54

(PressFire.no): Ved siden av et oppgradert «Grand Theft Auto V», er en «superversjon» av fjorårets «The Last of Us» et spill det har versert rykter om i lang tid.

Det er bare noen uker igjen til slippet på PlayStation 4.

Et av de viktigste spillene

Det har vært delte meninger om dette er et spill som trenger en slik nyversjon bare noen få måneder etter PlayStation 3-lanseringen.

Sony har, ikke uventet, sett at det finnes markedsmuligheter.

Ved å granske spillvanene gjennom PlayStation Network-tjenesten, som brukes både til PS3 og PS4, hevder selskapet at et fåtall av PlayStation 4-eierne har spilt det mørke overlevelsesdramaet som endte opp med å bli fjorårets med prisvinnende.

Vi har sett på PSN-data og fant ut at en stor andel av PS4-spillerne enda ikke har opplevd «The Last of Us», sier produktsjef i Sony, Josh Walker.

Han røper imidlertid ikke detaljene og tallmaterialet for å underbygge påstanden.

«The Last of Us» anses for å være en av de viktigste titlene fra den forrige konsollgenerasjonen, og vant utallige priser. Det ville nesten vært urettferdig overfor alle våre nye fans ikke å gi dem muligheten til å spille et slikt spill, sier Walker til MCV.

– 

Tar markedsandeler fra konkurrentene

Stemmer informasjonen Sony serverer her, kan noe av forklaringen være at flere Xbox- og Nintendo-eiere nå har havnet i PlayStation-selskapet.

Det har tidligere blitt påstått fra Sony-hold at en tredjedel av PS4-eierne bare hadde en Wii eller Xbox 360 forrige konsollgenerasjon.

Dette fortalte markedssjef John Koller Kotaku tidligere i sommer. Koller hevdet samtidig at 17 prosent av brukerbasen ikke har eid en konsoll før de kjøpte en PS4.

Bonusinnholdet er med

I «The Last of Us Remastered» blir det en grafisk oppgradering, ifølge Arne Meyer hos Naughty Dog. Spillet vil kjøre i full 1080p-HD-grafikk, og utviklerne har sagt de «sikter mot å tilby 60 bilder i sekundet.»

Lys- og skyggeeffektene blir også bedre, og Naughty Dog sier teksturene og 3D-modellene vil få et løft. Alt av tilleggsmateriale blir inkludert – inkludert historiepåbyggingen «Left Behind».

Naughty Dog er for tiden sysselsatt med «Uncharted 4: A Thief’s End». Dette spillet ble vist under E3 i forrige måned.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3