Må Nathan Drake ofre noe ... eller noen?

Første bit av «Uncharted 4»-historien er avslørt.

11. juni 2014 17:49

(PressFire.no): Et av de spillene som foreløpig har imponert mest fra E3-spillmessa, er «Uncharted 4: A Thief’s End».

Dette Naughty Dog-spillet kommer til PlayStation 4 først i 2015, avslørte den første traileren som ble vist under Sony-pressekonferansen.

Filmklippet var kort, men imponerende. 

Aller siste eventyr?

Helten vår, Nathan Drake, våkner opp midt i jungelen med et kutt i pannen – og vi får vite at han og trofast følgesvenn Sully planlegger et siste tokt sammen.

Men handlingen har vi ikke visst noe om. Før nå. Naughty Dog har nettopp avslørt litt av historien.

Det har gått flere år siden forrige eventyr, og Nathan Drake har trukket seg tilbake fra skattejaktene sine. Men han blir tvunget tilbake til «en verden av tyver», avslører spillstudioet.

Nye spillregissører

Vi vet allerede at det er duoen ansvarlige for fjorårets prisvinnende «The Last of Us» som nå offisielt har tatt over «Uncharted 4».

Amy Hennig, sentral bak de tre første i serien, har forsvunnet langt inn i en helt annen (spill)galakse.

Neil Druckmann og Bruce Straley var den kreative drivkraften bak det bekmørke overlevelsesdramaet som endte opp med å bli 2013s mest prisvinnende.

Det er foreløpig uklart om de to har tenkt å ta «Uncharted»-serien i en annen, mer seriøs retning.

Men det er sikkert at fireren blir «mye mer personlig», har Naughty Dog avslørt i dag (via IGN).

 Drake legger ut på en verdensomspennende reise for å grave i en historisk konspirasjon som ligger bak en legandarisk piratskatt.

 Det største eventyret hans vil teste fysiske grenser, besluttsomheten – og til syvende og sist, hva han er villig til å ofre for å redde dem han er glad i.

Her kan du se den første traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3