De tre første «Splinter Cell» kommer i HD

Nok en klassisk spillserie blir oppgradert.

17. november 2010 19:14

Ubisoft lanserer denne uken nye versjoner av «Prince of Persia»-trilogien fra forrige generasjon konsoller til PlayStation 3, med ny grafikk i HD og støtte for 3D-tv'er. 

I tillegg har de annonsert en HD-versjon av kultspillet «Beyond Good & Evil», som sannsynligvis ikke slippes før til neste år.

Og nå har Ubisoft-sjefen i en briefing med investorer bekreftet at også de tre første spillene i «Splinter Cell»-serien får samme HD-behandling, skriver IGN.

Ingen plattform for HD-versjonene av de tre første «Splinter Cell»-spillene har blitt annonsert. HD-versjonene av «Prince of Persia»-trilogien er foreløpig eksklusiv på PS3, men HD-versjonen av «Beyond Good & Evil» skal være på vei til både Xbox 360 og PS3.

De tre første spillene i «Splinter Cell»-serien fikk navnene «Splinter Cell» (2002), «Splinter Cell: Pandora Tomorrow» (2004) og «Splinter Cell: Chaos Theory» (2005) og kom til Xbox, PS2, PC og Nintendo Gamecube.

Det foreløpig siste «Splinter Cell»-spillet fikk etternavnet «Conviction» og ble sluppet til Xbox 360 og PC tidligere i år.

Sony har selv tidligere i år gitt ut HD-versjoner av «God of War» og «God of War II» til PS3. I tillegg har selskapet annonsert at det kommer HD-versjoner av kultspillene «ICO» og «Shadow of the Colossus», som skal være planlagt for utgivelse våren 2011.

Slik ser «Prince of Persia HD Trilogy» ut i 720p:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3