- Bungie lager «WoW i verdensrommet»

Tidligere ansatt avslører «Halo»-utviklerens planer.

17. februar 2011 10:27

«Halo»-utviklerens neste er et førstepersons MMO-skytespill som foreløpig går under navnet «Destiny». Det hevder en tidligere ansatt i studioet overfor spillbloggen Kotaku.

Kilden skal også ha kalt det nye spillet for «World of Warcraft i verdensrommet» og bekrefter videre at spillet utvikles med en helt ny spillmotor. Det hevdes også at den nye motoren vil inneholde unik onlineteknologi. Kodenavnet på spillet skal være «Tiger».

Ifølge Kotaku kan spillregissøren Joseph Staten allerede ha lagt igjen spor av at studioet jobber med å bygge en stor onlineverden.

- Ville det ikke vært fantastisk om vi kunne lage en verden som alltid er der for deg?, skal Staten sagt i fjor.

Lite er ennå kjent om det nye spillet til Bungie, men fjorårets «Halo Reach» ble det siste i serien fra studioet. Bungie skiltes fra Microsoft i 2007 og annonserte våren 2010 at de har signert en tiårsavtale med Activision Blizzard. I den nye utgiveravtalen med Activision Blizzard, skal Bungie utvikle en ny spillserie til flere plattformer enn Xbox 360.

Det nye spillet til Bungie kan bli avslørt på årets E3 i Los Angeles denne sommeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3