Bungies neste kan dukke opp på E3

Utvikleren bak Halo-spillene antyder at deres nye spill kan bli vist allerede under E3-spillmessen i juni.

29. april 2010 23:28

Samme dag som det ble kjent at Bungie har signert en tiårig avtale med Activision, sier en talsmann at spillstudioets neste spill kan komme til å bli vist under spillmessen E3 som starter 15. juni i Los Angeles.

Bungie står bak Halo-serien som har skapt en milliardindustri både for spillstudioet selv og for Microsoft som har distribuert spillene. Denne høsten slippes Bungies siste Halo-spill, «Halo: Reach» til Xbox 360.

Ventetiden trenger ikke bli lang før vi får mer informasjon rundt Bungies neste spillprosjekt, for Brian Jarrad antyder i et intervju med VG247 at E3 i juni kan være en passende arena for å lansere fremtidsplanene til studioet.

STRÅLENDE NYHETER, MENER SONY

Selv om Bungie nå fullt og helt har fokus på «Halo: Reach», så kan juni kanskje være en fin måned å snakke om et helt nytt spill?

- Det kan hende, svarer Jarrad på akkurat dette spørsmålet. Det er virkelig viktig for oss at vi ikke mister fokus på «Reach».

- Vi har fortsatt masse arbeid å gjøre og en stor del av studioet vårt jobber fortsatt hardt med «Reach», så jeg kan røpe at dette året stort sett vil handle om «Reach» for vår del, fortsetter Brian Jarrad.

Selv om «Halo: Reach» overskygger noe av lysten til å snakke om planene videre, kan det likevel være verdt å følge med på E3-dekningen i sommer for de første ledetrådene rundt Bungies neste spill.

Les også: Her er de tre utgavene som slippes av «Halo: Reach».
Les også: Vår anmeldelse av
«Halo 3: ODST»

.

Etter at Bungie annonserte sin utgiveravtale med Activision denne uken, forventer de fleste at deres neste spill vil komme ut til flere plattformer enn bare Xbox 360. Det gjør i hvert fall Sony, som kommenterte på følgende vis:

- Dette er flotte nyheter for gamere. Når Bungies utrolige talenter og kreative hoder er sluppet fri og de kan jobbe med de utrolige kreftene som ligger i en PlayStation 3, vil utrolige ting skje, sier Patrick Seybold i Sonys spillavdeling til VG247.

- Til syvende og sist; hvis du som spiller mye vil ha det beste innholdet tilgjengelig fra bransjens mest anerkjente, så styrker dagens annonsering PlayStation 3 sin rolle som plattformen der du vil få dette, fortsetter han eplekjekt.

Bungies «Halo: Reach» fyrer opp en åpen betatest den 3. mai som du får tilgang til om du har fjorårets «Halo 3: ODST» liggende. Det hele og fulle spillet kommer ut en gang til høsten.

Denne filmen er nylig sluppet for å fyre opp Halo-fansen ytterligere:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3