«Breaking Bad»-stjerne kroner spillfilm

«Jesse» har fortsatt en «Need for Speed».

16. oktober 2012 10:05

(PressFire.no): «Need for Speed» er en av verdens største bilspillserier, og har et ungdommelig ytre som nok er lettere å overføre til det store lerretet enn mange videospill.

Da EA i sommer annonserte at javisst - «Need for Speed»-filmen kommer - var det kanskje ingen overraskelse. Men ambisjonsnivået hadde nok ikke alle sett for seg.

I tillegg til hjelp fra stjerneregissør Steven Spielberg, henter EA også inn den høypopulære skuespilleren Aaron Paul for å innta hovedrollen, skriver Kotaku.

Paul er først og fremst kjent for å spille den kritikerroste rollefiguren «Jesse Pinkman» i narkodramaet «Breaking Bad».

Inspirert av 70-tallsfilm

Fra tidligere av vet vi at storfilmen skal være inspirert av 70-tallets populære bilfilmer.

Da mener de nok heller «Gone in 60 Seconds» og «Smokey and the Bandit» enn «Olsenbanden og Data-Harry sprenger Verdensbanken» - selv om sistnevnte også har noen ikoniske biljakter

- I likhet med spillserien må rollebesetningen være «edgy» og «cool». Aaaron Paul er et stjerneskudd og passer perfekt, ytrer EA-toppen Patrick Søderlund i en pressemelding.

Serien tøffer framover

«Need for Speed»-serien utvides taktfast, og i høst får vi neste kapittel av storserien. I motsetning til flesteparten av seriens spill, blir «Most Wanted» en løssnippet affære med en åpen verden.

Der blir målet å farte rundt i en realistisk by og kjøre om kapp med andre villstyringer, heller enn å være kjappest i mer lukkede omgivelser.

Samtidig vet vi at det rykende ferske EA-studioet i Gøteborg også brygger på et «Need for Speed» til neste generasjons konsoller.

Vi er derimot ikke sikre på når spillefilmen kommer.

Rettighetene til illustrasjonsbildet tilhører Ursula Coyote og AMC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3