«Battlefield» blir tv-serie

Fox knar «Bad Company» til en actionkomedie.

9. oktober 2012 10:02

(PressFire.no): «Battlefield»-krigsspillene er en rungende suksess for svenske DICE, som har blitt et av de viktigste medlemmene av EA-familien.

Suksessen legges merke til, blant annet av den amerikanske tvgiganten Fox. De skal etter sigende lage en actionkomedie basert på «Battlefield: Bad Company».

Deadline skriver at prosjektet ledes av «Alias»-produsenten John Eisendrath, som har alliert seg med flere av de viktigste hjernene bak spillserien, Sony TV og produksjonsselskapet Happy Madison.

Uhøytidelig action

- Serien følger fire løsrevne soldater mens de bryter ut fra militærlivet og begynner å jobbe i privat sektor, er bildet Deadline tegner.

Det kan antyde at vi bivåner en gjeng «sikkerhetsoperatører» a la Rios og Salem i naboserien «Army of Two», selv om dette sikkert er en ryddigere gjeng.

- Bråket er aldri langt unna, og de innser at deres gamle overordnede brukte dem til å tjene en skyggeenhet i regjeringens embet. Nå ønsker de dem døde, skildrer Deadline.

Og dette er altså en actionkomedie med timeslange episoder, i stil med det første «Battlefield: Bad Company», før serien tok en stivmaska bråvending i oppfølgeren.

Serien skal føye seg inn i det generelle Fox-nettverket, som blant annet rommer storseriene «Glee», «Family Guy» og «The Simpsons».

Storserie

«Battlefield»-serien har bare blitt større de siste årene, men hovedfokuset later til å være på hovedserien idet «Battlefield 4» ble snikannonsert ikke så veldig lenge etter forgjengeren.

Ingen andre utgivelser er foreløpig røpet.

Da vi snakket med EA-toppen Patrick Söderlund kunne han likevel forsikre oss om at «Battlefield: Bad Company 3» kommer – på et punkt.

Det setter nok medsjefen Patrick Bach, som også er involvert i den kommende tvserien, pris på. Produsenten skammet seg over «Bad Company 2».

De svenske utviklerne har for øvrig utvidet med et studio i Gøteborg, og i dag fikk vi nyss i at EA Gøteborg lager «Need for Speed» til neste generasjons konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3