– Det mest ambisiøse spillet vi har lagd

Se det nye fra «Borderlands»-gjengen.

9. juli 2014 11:19

(PressFire.no): Etter gode salgstall fra «Borderlands» og oppfølgeren, tar Gearbox nå en annen retning.

Samtidig som de har satt bort hoveddelen av utviklingen til «Borderlands: The Pre-Sequel», holder utviklerne bak «Borderlands 2» på med noe helt nytt: «Battleborn».

Intergalaktisk slagmark

Spillet er avslørt i den seneste utgaven av magasinet Game Informer.

«Battleborn» beskrives som «en intergalaktisk slagmark sett i førstepersonssynsvinkel.»

Det lener seg tungt på den såkalte MOBA-sjangeren. Ikke bare er lokomotiv som «Dota 2» og «League of Legends» representanter for denne, sørger for store inntekter og stor interesse. Flere spillutviklere, blant annet Crytek og Electronic Arts, har nylig annonsert spill i denne sjangeren.

MOBA står for multiplayer online battle arena.

Kjennetegnet er rivaliserende lag, et stort utvalg spillfigurer med hvert sitt sett egenskaper og nye triks og krefter i takt med at kampene skrider fram.

Redd galaksen

Utgivelsesplanen er foreløpig ikke konkret, men 2K skal få ut spillet en gang før 31. mars 2016. Da ender finansåret til dette selskapet.

Både PlayStation 4, Xbox One og pc er med i planene.

Et særtrekk med spillet Gearbox mener vil skille «Battleborn» fra konkurrentene, er den intergalaktiske innpakningen. Oppdraget til spillerne er å samarbeide for å redde denne galaksens siste stjerne, og handlingen er lagt til fremtiden med et vidt spenn av spillfigurer å velge mellom.

– «Battleborn» er det mest ambisiøse spillet Gearbox noen gang har lagd, sier Randy Pitchford, sjefen for dette studioet.

– Det representerer den kombinerte kraften fra utviklings- og utgiverfolka bak suksessen til «Borderlands 2», som til dags dato har solgt mer enn ni millioner enheter på verdensbasis, har blitt 2Ks bestselger gjennom tidene, uttaler Christoph Hartmann fra 2K Games.

Gearbox frister med mer informasjon rundt spillet den neste måneden.

Se den første traileren i denne saken.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3