Dette trenger du å vite om det nye «Borderlands»-spillet

Se 15 minutter fra spillet.

27. mai 2014 20:41

(PressFire.no): I april ble det bekreftet at et nytt spill i den kjære «Borderlands»-serien kommer i år.

Det er riktignok ikke den fullverdige nestegenerasjonsoppfølgeren vi kanskje håpet på, men like fullt et omfattende spill som bringer mye nytt til bordet. Bare at det fortsatt lanseres kun til PS3/Xbox 360, samt pc.

«Borderlands: The Pre-Sequel» ble presentert på PAX East-messen tidligere i år, og nå har utviklerne sluppet en 15 minutter lang presentasjon som viser mye av det spillet har å by på (se den nederst i saken).


Ressurshåndtering

Ut fra presentasjonen lærer vi for eksempel at gravitasjon og manglende oksygen (spillet foregår på en måne) vil være et viktig element.

Man vil måtte passe på oksygennivået når man beveger seg utendørs, men det vil være rikelig med muligheter til å fylle det opp.

Den lave gravitasjonen betyr at man også kan hoppe høyere og lenger, samtidig som man kan utnytte det til nye angrepsmetoder. For eksempel å trampe ned på motstandere med rumpa, noe utviklerne er tydelig stolte av.

Oksygenaspektet åpner også for kampstrategier, der våpen og angrep oppfører seg annerledes avhengig av atmosfæren.

Gamle venner

Og ikke minst: Man vil kunne spille som den legendariske roboten Claptrap.

Spillet vil også ta for seg forhistoriene til mange andre figurer som dukket opp i de to tidligere «Borderlands»-titlene.

Det vil selvsagt fremdeles være fokus på enorme mengder våpen som finnes i nesten uendelig mange varianter, utstyr som kan plukkes opp og alle mulige oppgraderinger av figurene.

Du kan se hele PAX-presentasjonen av spillet her: 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3