- «Assassin’s Creed: Revelations» blir ingen hastverksjobb

Det neste spillet i suksesserien er i trygge hender, forsikrer Ubisoft.

12. mai 2011 11:17

Nylig fortalte Ubisoft at «Assassin’s Creed: Revelations» blir navnet på det neste spillet i denne serien. Det har en stund vært klart at man jobbet med et slikt prosjekt, med en planlagt lansering før jul. Dette til tross for at det også kom signaler om at man vurderte å ta en «Assassin’s Creed»-pause etter utgivelsen av fjorårets «Brotherhood».

Møt Ezio som femtiåring, men du får også treffe på Altaïr fra det aller første «Assassin's Creed». Det var noe av det Ubisoft avslørte rundt dette spillet tidligere denne uken.

For å berolige fansen, som kanskje er bekymret for at Ubisoft pumper ut venstrehåndsarbeid, hevder kreativ regissør Alexandre Amancio at dette blir gjort ordentlig fra utviklernes ståsted.

- Planlagt lang tid i forveien

- Produksjonen i seg selv tar rundt ett år, men ha i bakhodet at vi har planlagt dette lang tid i forveien, sier Amancio i et Game Informer-intervju.

- Det er ikke slik at hundre personer stresser med det i ett år. Det er et stort team spredt på ulike studioer med forskjellig type ekspertise – og vi drar nytte av alle disse.

Videre sier Alexandre Amancio at «Assassin’s Creed»-skaperne alltid sikter på å gi ut et spill som ender opp med å score 90 av 100 prosent på nettsider som Metacritic og Gamerankings, som måler gjennomsnittet av ymse anmeldelser fra de største spillmediene i verden.

En del av arbeidsoppgavene til Amancio er å koordinere alle disse Ubisoft-spillstudioene som er delaktige i et «Assassin’s Creed»-spill. Seks totalt, noen lokalisert i Canada, andre i Europa (Bukarest) og ett i Singapore.

NB! Hvis du vil dykke videre ned, og potensielt få spolert noen overraskelser, finner du muligens den slags i de ferske Game Informer-videointervjuene.


«Assassin’s Creed: Revelations» lanseres til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 i november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3