«Assassin’s Creed: Revelations» annonsert

Ezios avsluttende kapittel kommer i november.

5. mai 2011 19:02

Tidligere i uka skrev vi om Ubisofts kryptisk sniking rundt i trailere som omhandlet et nytt «Assassin's Creed: Revelations». Der tolket vi det slik at handlingen ville foregå i Konstantinopel, eller byen som kalles Istanbul i dag – det viser seg nå å være rett.

Ubisoft har nå annonsert at «Assassin’s Creed: Revelations» vil foregå i Konstantinopel, hvor Ezio Auditore vil gå i fotsporene til sin forløper – Altaïr, heter det i pressemeldingen. I Konstantinopel skal en hær med truende tempelriddere være i ferd med å vokse frem.

Altaïr er protagonisten i det første «Assassin’s Creed»-spillet fra 2007. I motsetning til handlingen fra Italias renessanse i det andre spillet, har det første spillet handling fra Jerusalem, Damskus og Acre i 1191.

I pressemeldingen fortelles det også at det nye spillet vil ha en forbedret versjon av den kritikerroste flerspillerdelen fra fjorårets «Assassin’s Creed: Brotherhood». Det loves flere moduser, kart og rollefigurer.

Ubisoft skriver også at spillet vil få en «revolusjonerende ny spillmekanikk» som gjør at du skal kunne manipulere Desmonds minner og Animus for «å avduke mysterier i fortiden og få innsyn i fremtiden».

- Å levere det siste kapittelet i Ezios trilogi er en viktig milepæl i «Assassin’s Creed »-merkevaren, for både oss og fansen. «Assassin’s Creed Revelations» inneholder mange nye funksjoner og noen betydelige overraskelser. Vi klarer ikke å vente til vi skal vise fansen hva vi har på årets E3, sier Alexandre Amencio som er kreativ regissør for spillet i pressemeldingen.

Årets E3 i Los Angeles foregår mellom 7. og 9. juni og PressFire er selvfølgelig til stede.

«Assassin’s Creed: Revelations» utvikles til PlayStation 3, Xbox 360 og PC og slippes i november. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3