«Assassin’s Creed III» er forsinka

Pc-spillere blir igjen holdt på pinebenken.

13. august 2012 12:21

(PressFire.no): «Assassin’s Creed III» tar tak i seriens røtter og fletter dem i nye mønster. Utviklerne selv beskriver det som et langt skritt fremover etter tre temmelig trauste spill om italienske Ezio. Men ikke alt er nytt. 

I dag ble det klart at Windows-versjonen av «Assassin’s Creed III» er nesten en måned forsinket fra Xbox 360- og PlayStation 3-versjonene, og utgis den 23. november.

Det er det Shacknews som har fått nyss i, selv om ryktene har gått en stund. Konsollutgavene slippes 31 oktober.

Wii U-versjonen er under arbeid, men har foreløpig ingen slippdato - i likhet med maskinen selv. I helgen ble det spekulert i at Nintendo-konsollen kan være forsinket, noe som nødvendigvis hadde forsinket actioneventyret.

Menn i fokus

Ubisoft har tidligere bedyret at de vil utgi alle versjonene av spillet samtidig, men oppgir ingen årsak til at pc-versjonen nok en gang får en utsettelse - som med de tidligere spillene i serien.

Når spillet først kommer, kan man blant annet hoppe ut i en samarbeidsdel for første gang under «Assassin’s Creed»-fanen. 

Spillet finner sted i USA under den amerikanske revolusjonen, og forteller historien til helten Connor - som ble valgt i stedet for en kvinnelig hovedperson fordi dette var en veldig mannssentrert epoke. 

Det understrekes når man møter oppfinneren og politikeren Benjamin Franklin, som visstnok viser en svært grisete side av seg selv. 

Om du er nysgjerrig på mer informasjon om spillet, kan du jo se vårt videointervju med manusforfatter Matt Turner under.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3