Er «Assassin’s Creed III» forsinket?

Pc-spillere må finne frem ventehatten.

25. juni 2012 17:51

(PressFire.no): Mange har nok allerede notert seg at «Assassin’s Creed III» skal lanseres den 31. oktober i år.

Nå kan det se ut til at pc-spillere må gjøre endringer i kalenderen. Eurogamer har nemlig blitt tipset om at pc-versjonen av spillet ikke er ute før 23. november, altså en snau måned etter at Xbox 360 og PlayStation 3-eiere har kastet seg ut i den amerikanske revolusjonen.

Ingen pc-versjoner i rute

Tidligere har «Assassin’s Creed»-spill blitt forsinket til pc grunnet at Ubisoft ville legge inn sikringer mot piratvirksomhet.

Både «Assassin’s Creed II» og «Brotherhood» ble flere måneder forsinket, mens seriens seneste tilskudd «Revelations» var et par uker på etterskudd til pc.

Ubisoft vil ikke bekrefte overfor Eurogamer om pc-utgaven er forsinket eller i så fall om det har med piratsperrer å gjøre, men sier at «noen utgivelsesdato til pc ennå ikke er annonsert».

«Assassin’s Creed III» slippes til Xbox 360 og PlayStation 3 den 31. oktober. Pc-utgaven ser ut til å skulle slippes 23. november. En Wii U-versjon kommer også noe senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3