Annonseres «Half-Life 3» i dag?

Alle veier leder mot Black Mesa akkurat nå.

14. august 2012 13:39

(PressFire.no): «Half-Life 3» kan meget vel være den mest etterlengtede spillutgivelsen av dem alle. Begge forgjengerne er legendariske i sin rett, og står igjen som noen av de mest hyllede skytespillene i historien.

Derfor er det også grunn til å sperre opp øynene når den sagnomsuste avsløringen av det tredje spillet i serien kan finne sted på spillmessa Gamescom i dag.

Ifølge en oversikt på messas offisielle hjemmeside skal Valve nemlig ha med «Half-Life 3» i bagasjen over til Tyskland. 

Og ledetrådene slutter ikke der.

Høyt hemmelighold

Forrige tirsdag annonserte den australske avdelingen av Game Informer, verdens største spillblad, at de for første gang må droppe å gi leserne en forhåndstitt på neste omslag.

Grunnen skulle være at det deler motiv med et topphemmelig produkt som avsløres klokken fire den 14. august - som er når EAs Gamescom-pressekonferanse braker løs i dag.

Den digitale CV-en til Ashly Burch, mest kjent fra webserien «Hey Ash, Whatcha Playin», nevner også at hun jobber med et mystisk, uannonsert Valve-prosjekt

Du kan følge EA-pressekonferansen direkte på PressFire.no fra klokken 15:00.

I dag begynte Valve samtidig informasjonsdryppene om en kommende gigantoppdatering av spillsentralen Steam, som blant annet skal gi hvert spill en egen minisentral.

Mange spor

Sporene etter «Half-Life 3» har lenge vært tydelige. Tidligere denne måneden ble det blant annet funnet spor etter en ny versjon av Valves Source-motor

Enda litt tidligere i sommer ble det også lekket en rekke konseptskisser som kunne settes i sammenheng med storutgivelsen.

Om man virkelig skal se mellom fingrene, kan det kanskje hentes noe ut av bildene av tskjorta med en angivelig «Half-Life 3»-logo også. 

Da vi møtte Valve-stifteren Gabe Newell på E3-messa i sommer, benyttet vi blant annet anledningen til å spørre ham om «Half-Life 3». Det bittelille videointervjuet ser du under.

PS. Det er selvsagt fullstendig mulig at det beryktede spillet ikke avdukes i kveld. Vi tar forbehold om at både Gamescom-siden og Game Informer-uttalelsen kan inneholde ubekreftet eller feilaktig informasjon. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3