Er dette det neste «Half-Life»?

Flust med konseptskisser kan være lekket.

28. juni 2012 12:27

(PressFire.no): Håpet om at mer «Half-Life» er på vei synes ikke å kunne kveles. Nå har det dukket opp noen flere ledetråder til at et prosjekt er under oppkokning hos Valve.

Det har nemlig dukket opp et drøss med konseptskisser som knyttes til «Half-Life 2: Episode Three». Dersom de er ekte, antyder disse i det minste at spillet har kommet seg så langt som til tegnebordet.

Tilbake til Xen?

Bildene, som du kan utforske i galleriet til høyre, har kommet ValveTime.net i hende. Hvem som er kilden, ser ikke ut til å være kjent.

De hevder at bildene stammer fra omkring 2008. Hva som eventuelt har skjedd med prosjektet siden da, er vanskelig å si så lenge Valve ikke gir fra seg så mye som et knyst. 

Tegninger av flyvende, mystiske plattformer foreslår at reisen kan gå tilbake til området, eller dimensjonen, Xen.

Kjølig klima

Vi får også se et arktisk område hvor et helikopter har krasjlandet, og små silhuetter av skikkelser speider ut mot et område med en slags industriell bebyggelse som tårner over landskapet.

Skissene inkluderer også en rekke klesplagg og –drakter. Blant annet ser vi Alyx Vance ikledd Eli sin jakke.

Valve har ikke uttalt seg om hvorvidt skissene er ekte. På de offisielle forumene til Steam linkes det riktignok til gallerier av konseptskisser fra andre spill som er i lignende stil.

Det er ennå ukjent når (eller om) «Half-Life 2: Episode Three» eller «Half-Life 3» blir lansert. Siste kapittel i serien var «Half-Life 2: Episode Two» fra 2007.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3